Aktuelt

WORKSHOPER

Strategi - hvordan kan jeg bidra til å nå bedriftens mål?

Stressmestring - en praktisk og teoretisk tilnærming til hvordan håndtere stress i arbeidshverdagen

JTI & kommunikasjon - gjennom individuelle typerapporter og praktiske øvelser med fokus på å bedre kommunikasjon og forståelse mellom ansatte og team.


RAKK DU ALT DU PLANLA IDAG?

God selvledelse gir bedre prestasjoner. I dette foredraget får du verktøy og kunnskap for å måle stressnivå og bli kjent med symptomer før stresset innhenter deg eller dine kolleger.


Du settes i stand til å møte eget eller andres stress, og gjøre en endring. Hvem bærer egentlig ansvaret for at medarbeideren eller du selv ikke møter veggen?Foredraget ble laget til fagorganisasjonen Lederne, desember 2018

JOBBSØK

Det finnes utallige kurs og foredrag for deg som er jobbsøker som handler om CV skriving og LinkedIn profiler.


Jeg fokuserer på hvordan du kan holde deg mentalt sterk til å klare det som er en av de mest krevende prosessene du vil stå i. 

Her vil du få øvelser og tips, og ikke minst en tro på deg selv og egne evner. 

KEVLDS 28. NOVEMBER 2019


Jeg arrangerer "Kvelds" når jeg treffer spennende mennesker med en historie som jeg tror flere enn meg vil ha glede og nytte av å høre. Kvelds arrangeres på Clarion Air Hotell på Sola, og du kan kjøpe billetter her.


Kvelds er en arena der ekte mennesker møtes. I et slags live talkshow, uten filter eller redigeringsmuligheter, men med store hjerter, raushet og et smittende engasjement.


Denne kvelden har jeg invitert to fantastiske damer til å inspirere oss på hvert sitt vis. Begge skal, slik som Kvelds alltid skal være, bidra med å gi deg et løft i din hverdag.


Gjesten i stolen er unike Lene Gravdal. Lene er kjent for sitt brennende engasjement innen «Green fashion», med mange refleksjoner omkring vårt forbruksmønster. Gjennom bl.a. foredrag og podcasten «Stylist med grønt hjerte» sprer Lene sin kunnskap med verden.


Men hvordan passer det inn med juleshoppingen vår? Skal vi få dårlig samvittighet for alt vi kjøper også? Eller finnes det smarte måter vi kan bidra til et mer bærekraftig forbruk på og samtidig kose oss med julehandelen? Hva med noen gode tips til julegaver som varer lengre enn til 1.nyttårsdag?


Og som oss alle, så er Lene mer enn bare det du ser. Lene har nemlig et virkelig spesielt grønt hjerte, og vil dele en personlig reise mot en endring i sitt liv. Og kan det tenkes at en drøs på Kvelds om å roe ned, stoppe jaget og lytte til hjertet også kan påvirke deg positivt inn mot julemåneden? Hva skal til for å være modig nok til å stoppe opp litt? Hvordan smitter det når jeg velger å være modig nok til å si hva jeg mener, være ærlig og helhjertet i mitt liv? Hvordan henger dette sammen med de gangene i livet jeg er utslitt, og hvordan påvirker det mine relasjoner? Lene og jeg vil dele vår kunnskap og erfaringer om sårbarhet, og dele historier med deg som har endret måten vi lever våre liv.


Og så har jeg invitert en ekstragjest til oss denne kvelden, et nydelig menneske som vil ta oss med over til julemåneden med sin vakre stemme, og forhåpentligvis skape en ro i oss som vi tar med oss hjem til de vi har rundt oss. Jeg gleder meg enormt til å ønske Inger Elin Hetland velkommen til oss!

På Kvelds er du min gjest, og jeg vil gjøre det jeg kan for at du får en kveld der du kan sette deg godt tilbake og ta imot inspirasjon og næring for hjertet og hjernen.


Velkommen!

FOREDRAG // KURS


I tillegg til stressmestring s arbeid med individuelle kunder, arrangerer jeg bedriftsinterne workshoper, og jeg setter også opp workshoper med åpen påmelding. Åpne foredrag og workshoper vil annonseres her, og på Handlingsmot sin facebook side.

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved


Handlingsmot er et helt nytt ord... 


... og ordet reflekterer måten jeg jobber med mine kunder. Jeg ønsker å bidra til istandsetting av mennesker med et lederskap basert på bevissthet om egne verdier og handling i tråd med disse.

Kontakt meg:


Email: post (a) handlingsmot.no


Mobil:  40 20 13 56