En-til-en samtaler

Mot til å la tankene tenkes...

Rådgiver, samtalepartner, inspirator, coach, sparringspartner...

En Verdiforvalter!

 

Jeg liker godt å ha en god sparringspartner. En som lytter til det jeg har å si, som stillier spørsmål for å forstå bedre og som gjenom sitt engasjement gjør meg tydeligere på det jeg vil oppnå. Du har kanskje tenkt det selv også? At du skulle hatt noen som hjalp deg å rydde litt i tankene? Noen ganger er det ikke så lett å komme til en beslutning selv. Vi ødelegger for oss selv med våre vante mønstre og måter, med "jeg burde monsteret"; med lav selvfølelse, negativt selvsnakk eller rett og slett bare gjennom mangel på å se muligheter. Det er veldig vanlig. Og veldig synd. For det enorme potensialet som bor i hvert ekelt menneske forsvinner så ofte! Derfor sier jeg at jeg er en Verdiforvalter. Jeg forvalter de viktigste verdiene i mennesker og organisasjoner.

 

En-til-en samtaler er et tilbud til deg som ønsker å ta ansvar for ditt liv og har erkjent at den eneste personen i verden som du kan endre på, er deg selv. Du er kanskje på en plass i livet der du ønsker en endring, eller du ser at du kan vokse og bli mer av den du er.

 

Noen av områdene jeg arbeider med er:

 

  • Selvfølelse og selvtitilit
  • Oppmerksomhet til måten du kommuniserer med deg selv
  • Ut av offerrollen - sett deg i førersetet av ditt eget liv
  • Sannheter og overbevisninger (Hvordan de kan begrense og hvordan skape nye)
  • Hvordan organisere hverdagen din til det bedre for deg
  • Bevisstgjøring av dine verdiier og styrker
  • Hvordan bruke ressursene du har i deg for å oppnå det du ønsker

 

Du kan selv oppnå resultatene du ønsker for din personlige utvikling. Men det går raskere ved hjelp av en Verdiforvalter.

 

Jeg benytter ulike verktøy for ulike problemstillinger i en-til-en samtaler. Med kraftfulle spørsmål, teknikker, øvelser og utfordringer vil jeg gjerne støtte deg i å finne og nå dine drømmer og målsetninger. Du har svarene og potensialet i deg, og vi finner dem gjennom et av mine mange spørsmål!

 

 

Du har det i deg. Det vet jeg. Våger du å tenke tankene høyt? Kontakt meg nå så starter vi med en prat.

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved