Kvelds

Gode samtaler. Ekte mennesker.

Uten filter og redigeringsmuligheter...

Kvelds - et talkshow?

Høsten 2017 fikk både handlekraften og motet mitt bryne seg. Det å jobbe som jeg gjør, der jeg er ansvarlig for alt jeg skaper i Handlingsmot er både spennende, gøy, ensomt, travelt, rolig, herlig og alt imellom - altså veldig variert. Stort sett er det veldig kjekt, da, heldigvis! Men nå har jeg utfordret meg selv igjen. Handlingsmot lanserer herved “Kvelds”.

 

Det blir ikke hjemme hos meg, men jeg ønsker å skape samme stemning som vi har rundt kveldsmaten hjemme, på en god dag, når alle snakker i munnen på hverandre og vil dele og fortelle om dagen sin. Om gleder og sorger. Hva som gjorde godt og skapte glede og om sårbarhet. For vi tilbringer mer og mer tid borte fra hverandre, bak en skjerm. Ikke rundt bordet, sammen. Ikke minst bruker vi tid på Instagram og Facebook. Og det er jo gøy. Eller? Hvilke følelser sitter du egentlig igjen med etter en time på sosiale medier? Etter å ha scrollet gjennom glansbilder av våre alles lykkelige liv? Flere forskere mener at jo mer tid vi bruker på sosiale medier, jo mer øker sannsynligheten for depresjon. Og det er jo ikke gøy! Vi trenger å møtes fysisk, å snakke sammen, å se hverandre, og å være sammen. Der det er greit å føle seg både på topp og litt nede!

 

Jeg vil ha et slikt sted.

 

En arena der ekte mennesker med engasjement møtes

Uten filter eller redigeringsmuligheter, men med store hjerter, raushet og et smittende engasjement. Kvelds vil være samtaler med spennende og engasjerte mennesker rundt ulike tema som skal gi deg et løft i hverdagen, ny kunnskap, latter og ikke minst, du skal få erfare at sårbarhet er en styrke, at robusthet kommer fra å våge å erkjenne at man noen ganger trenger hjelp. Og at robusthet vil hjelpe deg å prestere på ditt beste. Som ansatt. Som forelder. Som venn, kjæreste og som medmenneske.

 

Du er hjertelig velkommen til Kvelds - litt påfyll for hjertet og hjernen!

 

Følg med på Facebook for dato for neste Kvelds.

 

 

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved