Jobbsøkerveiledning

Mot til å vise din kompetanse og ditt potensiale...

Å søke jobb

For deg som er i prosess med å søke jobb så ønsker jeg å bistå med min erfaring innen rekruttering og ansatte i organisasjoner. Jeg har selv vært i rollen som den som har valgt ut blant hundrevis av søknader, og kan dele min erfaring og mine tanker om det å være arbeidssøker med deg.

 

Du har sikkert lest masse om hvordan den perfekte CV skal se ut, hvordan du skal kle deg til intervju, hvilke spørsmål som du bør forberede deg på å svare på. Og du har sikker erfart det innen nå - det finnes ingen fasit svar på disse tingene. De som skal ansette er like ulike som alle andre mennesker i verden, og har sine preferanser.

 

Det jeg kan hjelpe deg med, er å sikre at du er godt rustet i søknadsprosessen, med en ryddig CV som forteller om din kompetanse, at du er bevisst på hvem du er og hvordan du fremstår i møte med andre, og at du er mentalt forberedt på å fremstille deg selv best mulig når du er i et intervju.

 

Intervjutrening

Om du ikke er vant til å være i en intervjusituasjon er det lurt å øve på det. Vi går gjennom førsteinntrykk (fremtoning, kommunikasjon og tilstedeværelse), hva arbeidstaker ønsker med intervjuet, og minstekrav til hva du må forberede deg på i et intervju. Og så må du øve deg på å svare...

 

CV og søknadsskriving

Vi jobber sammen med din CV slik at den viser din kompetanse på en ryddig og oversiktlig måte. Jeg utfordrer deg til å se hvordan kompetansen din innen en bransje kan overføres til andre bransjer, og lærer deg å finne nøkkelord i annonser, og bruke disse i dine dokumenter.

 

Mental trening

En fotballspiller forbereder seg før kamp og visualiserer sine mål og hvordan han skal feire lenge før kampstart. For deg som jobbsøker er det en påkjenning å ruste seg opp til nye runder med intervjuer og også nye runder med avslag. Hvordan kan du lære å leve mellom to jobber? Hvordan takle avslag etter avslag? Og hvordan "skru seg opp" før nok et intervju?

 

 

Ta kontakt for avtale om jobbsøkerveiledning.

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved