Personlig utvikling

Mot til å endre seg selv...

Personlig utvikling

Å arbeide med andre mennesker og få lov til å se de vokse, rette seg opp i ryggen, senke skuldrene og puste ut, det er noe av det kjekkeste jeg vet. Hvis jeg kan bidra til at noen mennesker strever litt mindre i livet sitt, stresser litt ned, får det litt bedre, ja så har jeg brukt livet mitt til noe godt.

 

Personlig utvikling er et tilbud til deg som vil ta ansvar for ditt liv og dine prestasjoner. Som arbeidstaker, kollega, venn eller partner. Du er kanskje på en plass i livet der du ønsker en endring, eller du ser at du kan vokse og bli mer av den du er.

 

Jeg har arbeidet med mennesker i utvikling i mange år. Og jeg har selv erfart hvordan det er å ha en samtalepartner i form av en god kollega, leder eller andre som vil meg vel, som er med meg i utforskningsfasen, holder meg på sporet og som støtter meg i å nå målsetningene mine.

 

 

 

Du kan selv oppnå resultatene du ønsker for din personlige utvikling. Men det går raskere ved hjelp av en Verdiforvalter!

 

 

 

Høsten 2017 startet jeg et nytt konsept, Kvelds. Kvelds skal være et sted der ekte mennesker møtes og har de gode samtalene, uten filter og redigeringsmuligheter, men med stort engasjement. Du kan lese mer om Kvelds ved å trykke på knappen her

 

 

 

Dersom du ønsker en støtte innen arbeidsrett kan du kontakte meg for en uforpliktende prat. Jeg er ikke jurist, men harbred kompetanse angående f.eks. arbeidskontrakter, nedbemanningsprosesser og personalsaker.

 

 

En verdiforvalter

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved