Om Handlingsmot og Silje

Per Fuggeli skal ha sagt at vi lever i et samfunn der vi legger målene kravene og forventningene så langt borte at vi aldri når de. Er det sant for deg?

Hva gjør jeg?

HR for hire

 

Noen bedrifter ønsker å leie HR tjenester på timebasis eller for en periode med økt aktivitet. Det kan du lese mer om her.

Arbeid med bedrifter og private

 

Handlingsmot arbeider med organisasjonsutvikling i bedrifter og med personlig utvikling for private personer. For begge parter skreddersyr jeg opplegg etter behov, ta kontakt med meg om du vil møtes!

En-til-en samtaler

 

Alle trenger av og til en god sparringspartner. Jeg har bred erfaring med rådgivning og inspirerer andre til å finne sine styrker, våge å realisere sine tanker og gå litt utenfor den vante stien... Se her.

Samlinger og workshoper

 

Jeg fasiliterer og skreddersyr samlinger for bedrifter innen mål, strategi, kommunikasjon, motivasjon, ledelse og mye mer... Se her.

Handlingsmot for meg...

 

Mitt navn er Silje Støldal. Jeg har jobbet i nesten ti år i oljeservice bedrifter innen HR og ledelse. Og jeg har studert HR, personalledelse, samspill, ledertyper, kommunikajon, team og motivasjon. På veien har jeg lært mye. Om meg selv, og om mennesker sammen med andre og alene.

 

Jeg sa opp jobben min for å gjøre mer av det som jeg brenner for og som gir meg energi og glede. Å starte Handlingsmot var ikke så lett som jeg på forhånd hadde trodd... Det var jo så mange som hadde gjort det før meg, og hvem vet hvem jeg er og kan? Jeg var livredd mer enn èn gang før lansering, og forsåvidt også etter! Så Handlingsmot skal også være en påminnelse til meg selv om å være modig, samtidig som jeg vil jobbe for å finne det som er andres handlingsmot, gjennom rådgiving, foredrag, workshoper, samlinger og en-til-en samtaler.

 

Jeg har privatpersoner og bedrifter som mine kunder, både ansatte og de som er mellom jobber. Med min bakgrunn innen rekruttering, personalarbeid, rådgivning, strategiarbeid og nedbemanning har jeg opparbeidet en solid kompetanse på det å få folk til å dra i samme retning, på å finne sin motivasjon og sin driv, og ikke minst, finne tilbake troen på seg selv og sine drømmer.

 

Når folk finner det de er gode på og det de trives med (noe som jo ofte er det samme!), skjer det noe. Vi retter oss litt opp i ryggen, smiler kanskje litt inni oss, og ser med glede frem til dagens oppgaver. Den gnisten som tennes i folk, den er gull verdt. Både for bedrifter som får mer lønnsomme medarbeidere som står på for å nå målsetninger, og som ikke blir syke og utslitt. Men også for deg og meg. Det er godt å jobbe med det vi liker, og vi får økt arbeidsglede og overskudd i hverdagen. Det høres så enkelt ut. Dessverre er det ikke alltid det. Men gjennom god veiledning, et lite dytt, øving, å våge å si ønskene sine høyt og så finne mot til å gjøre noe for å få til det som gjør oss godt - så ser jeg energien i øynene til de jeg snakker med. Det er verdiskapning, og derfor kaller jeg meg selv Verdiforvalter.

 

 

Dette er meg. Silje Støldal, født Silje Stokka, og oppvokst på Sola, beste plassen på jord.

 

Nå bor jeg på Madlasandnes med tre barn og min mann. Det er ganske fint på Madla også :)

 

Handlingsmot

Handlingsmot arbeider som rådgiver til privatpersoner og bedrifter innen stressmestring, HR, strategiarbeid, workshops, ledertrening og en-til-en samtaler med fokus på egen læring og vekst.

 

Handlingsmot skal jobbe for å gi oss litt mer mot i hverdagen. Mot til å våge å tenke tanker som kan føles fremmede og uoppnåelige, men som kan gjøre oss godt. Mot til deg som leder med krevende oppgaver og vanskelige valg å ta, slik at du våger å bruke tid på å finne ut hvordan du best leder dine ansatte istedet for å sitte handlingslammet eller ta feil valg. Og har mot til å handle, slik at du gjørg får mer utav ditt potensiale, bruker ressursene som bor i deg og har det godt i livet. Det finnes så mange muligheter, små og store, og mye er mulig! Men det er ikke alltid vi ser mulighetene på egenhånd.

 

Jeg vil gjerne hjelpe deg med å finne ditt handlingsmot og dine mål for en bedret situasjon for deg der du er. Mitt ønske er at du skal jobbe mot et godt liv der du tar styringen, gjennom å finne det du liker, det du er god på og det som gjør deg godt. Kanskje trenger du litt støtte i letingen. Men mulighetene dine finnes. Ser du de?

 

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved