Andres tilbakemeldinger

"Å våge er å miste fotfeste en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv."

Søren Kirkegaard

Referanser fra kunder og samarbeidspartner

 

For at dere som ikke kjenner meg skal kunne danne et lite inntrykk av hvem jeg er, så har jeg opprettet denne siden slik at du fremover kan lese mine kunders og samarbeidspartneres tilbakemeldinger på arbeidet jeg har gjort med dem.

 

THERE IS NO SHAME IN CARING ABOUT WHAT OTHERS THINK OF YOU

 

THE KEY IS NOT LETTING IT VALIDATE YOUR MAGNIFICENT OR DIM YOUR SPARKLE

Motivati medarbeidersamtaleverktøy

"Motivati er et fantastisk verktøy! Kvaliteten på medarbeidersamtalene er på et mye høyere nivå, og vi greier å holde oss til saken." Morten Eide, Daglig leder, Noova Electric Systems

 

 

Workshop hos Cubility

Vi benyttet oss av Handlingsmot som fasilitator til flere workshoper med våre ansatte. Vårt fokus var å kartlegge arbeidsmiljøet og bedre kommunikasjonen internt. Gjennom arbeidet med Silje har vi styrket vår teamfølelse og den enkeltes motivasjon og trivsel. Vi har også utarbeidet en klar retning, verdier og plan for vårt arbeid fremover.

Silje får frem engasjementet og deltakelse, hun kommuniserer på en måte som gjør at alle blir inkludert og kommer «på banen». Vi kan gi Silje våre beste anbefalinger og vil fortsette å benytte Handlingsmot i lignende workshoper fremover.

 

 

Tilbakemelding fra bestilt foredrag, Karina in't Veld, Anno kaffebar

"Silje har en lun og åpenhjertig væremåte, som gjør henne troverdig og lett å lytte til. Hun har evne til å holde på oppmerksomheten og gjør et vanskelig tema forståelig, og klarer også å tilføre alvorlige tema en jordnær og ufarlig vinkling. Hun snakket om stressmestring og fylte min kafe med interesserte og lydhøre deltakere."

 

 

Tilbakemelding fra Presserv som bruker Motivati lederverktøy for medarbeidersamtaler

"Motivati er et bra verktøy for medarbeidersamtaler og oppfølging såfremt det blir brukt riktig og med en felles forståelse både hos den ansatte og leder.

Det gir en god mulighet for oppfølging av den enkelte medarbeider." (Kristian Høvring, Director of Sales)

 

"Motivati er et bra verktøy for medarbeidersamtaler og oppfølging såfremt det blir brukt riktig og med en felles forståelse både hos den ansatte og leder.

Det gir en god mulighet for oppfølging av den enkelte medarbeider." (John, Operations Manager)

 

 

Arve Martinsen, General Manager Pipetech International

"Jeg tok over Pipetech International i høsten 2015 og fant ut at det var et behov for å utforme en felles strategiplan for selskapet. Jeg tok kontakt med et par stykker for å få hjelp til å strømlinjeforme og guide oss gjennom en strategi prosess. Selskapet har allerede en overordnet strategi i form av et typisk ”styre dokument”, og vel definerte verdier.

 

Etter å ha diskutert med Silje hva jeg ønsket av utbytte etter en samling så tok hun fatt på oppgaven med den største selvfølge. Og om hun leverte ja, DET er det ingen tvil om. Alle ansatte ble inkludert, fikk kjenne på kroppen og delta i hva som forventes og hva som skal til for å ha en lønnsom og solid arbeidsplass. Vi snakker nå om tiden før og etter Samlingen med Silje.

Jeg vil personlig takke Silje sammen med alle ansatte i Pipetech for å jobbe sammen med oss til å lage en uniform og meningsfull strategi for selskapet som vi gjerne deler og stolt forteller hvor vi skal og hva vi skal få til.

Silje har et engasjement/kompetanse og folkelighet som gjør at hun skaper en forpliktelse og engasjement hos hver enkelt som deltar. Det er inspirerende å jobbe som en gruppe for å danne konkrete mål og aksjoner, og Silje er god på å stille de rette spørsmålene, utfordre og få oss til å lande konkrete tiltak for å få til en endring.

 

Vi er fornøyde med at hun skreddersyr et opplegg til vår bedrift, noe som gjør at våre behov og ønsker blir ivaretatt. Vi sitter igjen med en fremover lent og motivert gjeng som føler seg sett og inkludert. Vi vil ha et kontinuerlig engasjement med Silje for å oppdatere og jobbe videre med strategiplanen som vi utformet."

 

 

Tilbakemelding fra en super dame jeg har støttet i jobbsøkerfasen

«Jeg har lenge ønsket å kartlegge hvilke muligheter jeg har på arbeidsmarkedet etter å ha hatt samme stilling i flere år. Det er flere områder jeg kunne tenke meg å jobbe med, men jeg var ikke sikker på om min erfaring og kompetanse var noe jeg kunne ta med meg til andre bransjer. Her hjalp Silje meg veldig med å kartlegge og se nye muligheter som jeg ellers ikke hadde tenkt på.

 

Silje er oppmuntrende og engasjert, og hjalp meg med å skrive en CV som tydeligere får frem min kompetanse og ferdigheter fra tidligere arbeidsplasser. Hun bidro til at jeg var stolt av min CV og støtten hennes ga meg mot til å kaste meg ut i arbeidsmarkedet, noe som jeg tidligere var engstelig for å gjøre.»

 

 

Så stolt av denne fine tilbakemeldingen fra en jeg har jobbet med i én-tilén samtaler

"Jeg kan virkelig anbefale Silje på det varmeste! I tillegg til åvære utrolig faglig dyktig, er jeg imponert over hennes naturlige evner til å forstå et menneske.

 

Sammen med henne har jeg fått gjort mange viktige og nødvendige endringer i mitt tankesett, og fått mange gode verktøy som jeg kan bruke videre i hverdagen min. Takk, Silje!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved