Andres tilbakemeldinger

"Å våge er å miste fotfeste en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv."

Søren Kirkegaard

Referanser fra kunder og samarbeidspartnere

 

Handlingsmot er stadig ute og jobber med nye kunder og samarbeidspartnere. Det å jobbe med dyktige mennesker som vil noe er en gode som jeg tar regner med når jeg tenker på hva jeg får av verdi i jobben min. Det er så mange mennesker der ute som ønsker å lære og utvikle seg, som er på vei mot noe bra men som trenger en liten dytt, som ønsker å få til noe knallbra i sin bedrift og for sine ansatte, og som ønsker å spare både tid og penger på å ha en god grunnmur av personalpolitikk, som vil være leder og som vil lede sine ansatte godt!

 

For at dere som ikke kjenner meg skal kunne danne et lite inntrykk av hvem jeg er, så har jeg opprettet denne siden slik at du fremover kan lese mine kunders og samarbeidspartneres tilbakemeldinger på arbeidet jeg har gjort med dem.

 

THERE IS NO SHAME IN CARING ABOUT WHAT OTHERS THINK OF YOU

 

THE KEY IS NOT LETTING IT VALIDATE YOUR MAGNIFICENT OR DIM YOUR SPARKLE

Tilbakemelding fra en super dame jeg har hjulpet i jobbsøkerfasen:

«Jeg har lenge ønsket å kartlegge hvilke muligheter jeg har på arbeidsmarkedet etter å ha hatt samme stilling i flere år. Det er flere områder jeg kunne tenke meg å jobbe med, men jeg var ikke sikker på om min erfaring og kompetanse var noe jeg kunne ta med meg til andre bransjer. Her hjalp Silje meg veldig med å kartlegge og se nye muligheter som jeg ellers ikke hadde tenkt på.

 

Silje er oppmuntrende og engasjert, og hjalp meg med å skrive en CV som tydeligere får frem min kompetanse og ferdigheter fra tidligere arbeidsplasser. Hun bidro til at jeg var stolt av min CV og støtten hennes ga meg mot til å kaste meg ut i arbeidsmarkedet, noe som jeg tidligere var engstelig for å gjøre.»

 

 

Så stolt av denne fine tilbakemeldingen fra "Glad&Motivert72" - som jeg har jobbet med i én-tilén samtaler

"Jeg kan virkelig anbefale Silje på det varmeste! I tillegg til åvære utrolig faglig dyktig, er jeg imponert over hennes naturlige evner til å forstå et menneske.

 

Sammen med henne har jeg fått gjort mange viktige og nødvendige endringer i mitt tankesett, og fått mange gode verktøy som jeg kan bruke videre i hverdagen min. Takk, Silje!"

 

 

Arve Martinsen, General Manager Pipetech International

"Jeg tok over Pipetech International i høsten 2015 og fant ut at det var et behov for å utforme en felles strategiplan for selskapet. Jeg tok kontakt med et par stykker for å få hjelp til å strømlinjeforme og guide oss gjennom en strategi prosess. Selskapet har allerede en overordnet strategi i form av et typisk ”styre dokument”, og vel definerte verdier.

 

Etter å ha diskutert med Silje hva jeg ønsket av utbytte etter en samling så tok hun fatt på oppgaven med den største selvfølge. Og om hun leverte ja, DET er det ingen tvil om. Alle ansatte ble inkludert, fikk kjenne på kroppen og delta i hva som forventes og hva som skal til for å ha en lønnsom og solid arbeidsplass. Vi snakker nå om tiden før og etter Samlingen med Silje.

Jeg vil personlig takke Silje sammen med alle ansatte i Pipetech for å jobbe sammen med oss til å lage en uniform og meningsfull strategi for selskapet som vi gjerne deler og stolt forteller hvor vi skal og hva vi skal få til.

Silje har et engasjement/kompetanse og folkelighet som gjør at hun skaper en forpliktelse og engasjement hos hver enkelt som deltar. Det er inspirerende å jobbe som en gruppe for å danne konkrete mål og aksjoner, og Silje er god på å stille de rette spørsmålene, utfordre og få oss til å lande konkrete tiltak for å få til en endring.

 

Vi er fornøyde med at hun skreddersyr et opplegg til vår bedrift, noe som gjør at våre behov og ønsker blir ivaretatt. Vi sitter igjen med en fremover lent og motivert gjeng som føler seg sett og inkludert. Vi vil ha et kontinuerlig engasjement med Silje for å oppdatere og jobbe videre med strategiplanen som vi utformet."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved