Workshop og mental trening

Hva med et vennlig dytt?

If you don't like where you are, MOVE. You are not a tree.

Dette er teaseren for en workshop vi har laget. Og bakgrunnen? Et stort engasjement og to store hjerter. Og noe av motivasjonen finnes her i deler av noe jeg skrev etter vinterferien. I et møte med en skamfull mann. Og meg; idioten...

 

Jeg traff en gammel bekjent i vinterferien. Det ble kleint for oss begge da jeg spurte hvordan det gikk på jobb. Sist jeg traff ham hadde han fått ny jobb og var meget fornøyd og glad! Han jobbet ikke der lengre. Han jobbet ikke i det hele tatt. Han var lei seg og fortvilet.

 

Han senket stemmen da han svarte meg. Jeg følte meg som en idiot. Han følte seg dårlig, og det som egentlig var et gledelig gjensyn ble en dum greie. Fordi jeg spurte om jobb, og fordi han ikke hadde ”det rette” svaret.

 

Jeg tenker er at det er ikke greit! Det er mange som er mellom jobber nå. At en skal knytte skam til å være arbeidsledig skaper bare enda mer stress situasjonen! Du er ikke mindre verdt selv om du ikke jobber akkurat nå. Menneskene rundt deg er like glad i deg nå som før! Du er like mye verdt og kan gi menneskene rundt deg masse! Men hvorfor er ikke du like glad i deg selv?

Det er ikke alltid så lett komme seg ut av de negative følelsene når en har begynt på den nedadgående spiralen. Jeg har vært der selv, så jeg vet. Og jeg vet at spiralen kan gå oppover også. Men du må aktivt styre tankene dine i en annen retning enn den vante. Jeg har lært meg noen gode knep og øvelser som setter fart på spiralen oppover, til mer tilfredshet og glede. Nå er dette og mye mer som min partner tilfører samlet alt i en workshop og vil gjerne dele dette med deg som vil bli med.

 

Workshopen er for deg som er lei av gode råd og bablende veiledning.  Her vil du bli utfordret til å tenke i andre ukjente baner.  Det skal være et sted som skaper rom for ettertanke og fornyelse.

 

Og hvordan gjør vi det? Vi jobber blant annet med mental styrketrening, effekten av takknemlighet, å skape inspirerende fremtidsbilder og din egen slagplan. Enkle ting både å skrive og å si. Men jeg tror at verdien av ny kunnskap kommer først når vi erfarer den. Får kjent det på kroppen. Tenkt tankene fullt ut. Utfordret. Og øvd oss på nye tankemønstre. Synes du det høres spennende ut?

 

For mer informasjon og påmelding se her. Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen!

 

Og du, fra nå av spør jeg ikke lenger hvor folk jobber. Jeg spør heller om det som jeg faktisk bryr meg om svaret på. (For jeg gir litt beng i hvor du jobber, beklager...det er ikke så viktig egentlig!) Det som er viktig for meg når jeg møter deg, er hvordan du har det!

 

Det betyr mye for meg at du har det godt. Det er så mye stress og styr i hverdagen, vi blir utslitt av å prestere og jage etter et eller annet som skal gjøre oss så happy. Jeg håper du har skapt deg et godt hverdagsliv sammen med de du er glad i. At du er raus med deg selv og at du har et liv der du får brukt dine egenskaper og at du rett og slett...ja, har det bra. At du ikke sliter deg ut med ting som ikke er viktig. Og at du har tro på at det kommer til å ordne seg. For det gjør det. Kanskje blir det til og med enda bedre eller noe helt annet en du hadde tenkt?

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved