Mye er mulig

Mye er mulig...

Å starte for seg selv er veldig spennende og lærerikt. Jeg har innholdsrike dager og befinner meg stadig i situasjoner jeg ikke hadde sett for meg å være for et år siden! Det er kjekt og skummelt... Og så treffer jeg så mange modige folk!

 

Sist uke deltok jeg på et arrangement som Siri Folkvord Abrahamsen arrangerte. Siri driver Verdifabrikken der hun arbeider aktivt med spre inspirasjon og kunnskap som handler om å gjøre mer for andre og spre verdier uansett hvor vi er. Hun er en inspirerende dame, og har et reflektert syn på samfunnet vi lever i, og hva hver og en av oss kan gjøre for å gjøre verden litte granne bedre for oss selv og de rundt oss hver dag.

Denne kvelden var det sosialt ansvar som var tema, og lansering av Verdiskaper, en visjon Siri har hatt om å samle alle som er interesserte i mennesker, alle som vil bygge kultur og bety en forskjell, en kveld for oss som setter mennesket i sentrum. Og for en kveld det var!

 

Med presentasjon av hjelpeorganisasjoner og helt vanlige mennesker som har gjort en stor forskjell i andres liv, i Norge eller utlandet, så var det en kveld jeg minnes med glede.

 

Det var en kveld som gjorde meg stolt, på vegne av alt det gode som skjer i verden, og som fine folk får til med å engasjere seg og gjøre noe ekstra!

 

”Mye er mulig”, sa Henning Aarekoll i Dagen er din, og fortalte om hvordan han endrer verden litt hver dag; han sier ”Hei!” til alle han møter... Og noen tror kanskje han er litt gal når han gjør det, men for en finfin liten endring i dagen din det kan bli når du smiler og sier hei til menneskene på din vei. Jeg skal jammen øve meg på det. Henning knyttet det å si hei til de vi møter opp til psykisk helse og det å bli sett, og rører ved noe sentralt i samfunnet vårt, om at vi ofte stenger oss inne i vår egen lille verden, og ikke ser at naboen eller jenta i klassen til sønnen din ikke har det så bra. I tillegg til å sette i gang tanker klarte han å få meg til å le så mye at jeg gikk hjem med vondt i kinnene, så dette var bra! Har du lyst å oppleve Henning så skal han ha et arrangement på Sandnes Brygge 3.mars. Bare meld deg på, du vil kose ræven av deg!

 

Og som om det ikke er nok, så sikret jeg meg i pausen en liten prat med Berta Lende Røed, som jeg ivrig følger på Instagram og Facebook, og som bare er helt rå! Berta, som har laget noe av det fineste vår familie har, FuelBox. Ungene (og vi voksne) elsker boksen vi har, og vi har fått lære så mye mer om ungene våre gjennom disse samtalekortene. Kveldsmaten hos oss inneholder alltid dette spørsmålet ”Kan me trekka et kort?”. Tusen takk til Berta for at du faktisk realiserte FuelBox! Så du skjønner jo at dette var litt av en kveld for meg. Kan man bli FOR inspirert, tro?

 

Jeg håper du også får anledning til å treffe disse flotte menneskene, jammen er dette noen tøffinger som jeg er glad for at har blitt en del av mine inspirasjoner. Jeg ønsker deg en god dag, kanskje du treffer noen modige folk i dag du også? Eller er du en tøffing selv?

Jeg har også startet på kurs for nyetablerere i regi av Skape (www.skape.no) med Einar og Gunhild Vaardal-Lunde. For et tilbud til oss nyetablerer i regionen vår! 12 samlinger, 42 timer, og alt med fokus på å gjøre deltakernes forretningsplan best mulig. En gavepakke!

 

I går var første dagen på kurs, og jammen er det mye jeg skal lære meg som daglig leder, utvikler, markedsfører, økonomiansvarlig, kreativ designer og mye mer... Litt kaldsvette er vel sunt, og for en enkel husmor er det til tider litt for mye. Men, jeg minner meg på det jeg sier til ungene: ”Hvis du først skal gjør det, så gjør det skikkelig!” og så satser jeg alt. Det kan jo fort gå godt. Og kan ved livet slutt si at jeg iallefall virkelig prøvde!

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved