En ny start...

En ny start...

Endelig er julen her – og jeg kan dele med dere den store julegaven som jeg har planlagt, flikket og finpusset på den siste tiden; mitt helt eget foretak HANDLINGSMOT!!

Å starte for seg selv har vært en tanke jeg har lekt med en stund, og nå var tiden inne for å satse. Tidene i vår region er ikke de beste, og jeg er ydmyk, stolt og livredd over å nå forsøke å skape meg min egen arbeidsplass. Men tenk om jeg klarer det... Jeg vet at jeg har mange som heier på meg, og det trenger jeg nå fremover!

 

Handlingsmot skal være et sted der jeg minner meg selv om å være modig, samtidig som jeg jobber med bedrifts- og enkeltkunder for å finne deres handlingsmot. Jeg jobber med bedrifter som HR konsulent, fasiliteter arbeider med strategier for å skape retning og engasjement rundt bedriftens målsetninger og skape konkrete aksjoner for å oppnå målene, og jeg jobber med lederteam og lederutvikling. Enkeltpersoner jobber jeg med i en-til-en samtaler, med fokus på at den enkelte finner sitt handlingsmot i sin situasjon og i sin hverdag. Og for meg selv så er handlingsmot et stort steg i retningen av det som er min overbevisning – få maksimalt utav hvert enkelt menneske.

 

Jeg har stor tro på at folk har enorme ressurser i seg, ressurser og potensiale som ikke alltid blir utviklet, dyrket frem, finpusset eller brukt på rett plass. Og det er dette jeg vil jobbe med, mot bedrifter og mot enkeltpersoner.

 

Som enkeltindivid har det aldri vært viktigere å finne sin indre motivasjon, sitt potensiale og det du er god på og din ”flow”. Du må selv ta ansvar i ditt liv for å hindre at du blir en av de mange som brenner seg ut, blir sliten av å gå på tvers av og på bekostning av deg selv og dine behov, dine verdier og dine ønsker. Og jeg menet at når mennesker finner sitt potensiale, sine målsetninger, finner eierskap og engasjement, det de er gode på, og får jobbe med det, da blir vi mindre syke og slitne i hverdagen, for da finner vi indre glede og motivasjon i arbeidet vi utfører. For bedrifter er dette god økonomi i form av mindre sykefravær, engasjerte medarbeidere som jobber konstruktivt og indre motivert for å ta del i å nå bedriftens målsetninger, fordi de vil, ikke fordi de må...

 

Det blir en spennende tid fremover, og jeg gleder meg! Så da gjenstår det å si til dere alle (og til meg selv!): God jul, hurra, gratulerer med dagen og godt nyttår! Jeg håper jeg vil møte mange av dere på min vei i året som kommer!

 

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633 Tlf. 40 20 13 56 post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved